Суспільство
21 квітня 2017
Канцлер Австрії спробував себе в ролі постачальника піци (відео)
Канцлер перевтілився у працівника відомої піцерії "Це любов".
news-image

Федеральний канцлер Австрії Крістіан Керн на один день приміряв на себе роль постачальника піци та приємно здивував жителів Відня. Проект був організований Соціал-демократичною партією Австрії напередодні Дня праці 1 травня, передає «Є!»

Мета такої акції - продемонструвати підтримку середнього класу з боку влади, відзначили в партії, головою якої є глава австрійського коаліційного уряду.

Канцлер перевтілився в роль працівника відомої піцерії "Це любов".

"Я хочу робити політику для вас. Мені важливо зрозуміти, що вас хвилює і що ви від мене чекаєте. Нам потрібно вести діалог і слухати один одного, тому я вирішив особисто вас відвідати і вислухати", - зазначив Керн.

Політик під час роботи з доставки страв здивував своєю появою звичайних городян. Він при цьому цікавився у господарів квартир, які питання сучасної політики їх цікавлять, і чи готові вони запропонувати своє вирішення нагальних проблем.

Відеоролик з роботою канцлера як постачальника піци набрав на офіційній сторінці глави уряду в соцмережі Facebook вже понад 700 тис. переглядів.

Сам канцлер в кінці дня зізнався, що краще зрозумів думки народу і готовий разом з ним працювати над планом розвитку сильної країни. За його словами, владі в цій роботі необхідний міцний середній клас, кістяк сучасного суспільства. Керн також додав, що працювати постачальником піци непросто.

Як відзначили в керівництві Соціал-демократичної партії Австрії, люди, яким Керн доставляв піцу - не підставні особи, а постійні клієнти віденської піцерії.