Спорт
21 квітня 2017
Наймолодшому тенісисту України три роки
Майже одразу він правильно тримав ракетку, рухався на полі.
news-image

Дмитро Кузьмінов з Одеси став наймолодшим тенісистом України.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Уперше на професійний корт хлопчик вийшов у два роки і два місяці. Відтоді тренери помітили у нього  здібності не за роками. Майже одразу він правильно тримав ракетку, рухався на полі, чітко відбивав мяча і головне - хлопця не треба змушувати до щоденної праці. Свої тренування малий починав із кількох хвилин.

Нині він легко на корті витримує годину. У малого спортмена напружений графік - два тренування на день, гімнастика і масаж. Вихідний є лише у неділю.

Як зазначила керівник проекту "Національний реєстр рекордів України" Лана Вєтрова, це - нова номінація. Якщо з'явиться тенісист молодший за Дмитра, рекорд буде оновлено.

Раніше 662 фанати великого актора і режисера зібралися біля будинку у Швейцарії, де Чаплін прожив останні 25 років свого життя, щоб встановити світовий рекорд. Чоловіки, жінки і навіть діти дотримувалися суворого дрес-коду - наклеїли вуса, одягли капелюшки та озброїлись ціпками. Флешмоб відбувся у 128-й день народження Чарлі Чапліна. 

Читайте також: Київська поліція розкрила вбивство директора стоматологічної клініки, скоєне у липні минулого року (відео)
Читайте також: У електричці Козятин-Київ горе-мати кинула новонароджену дитину (фото)