Україна
21 квітня 2017
Одеса розпочинає курортний сезон: сніг, заметіль, ожеледиця
Від Національної поліції залучені п'ять екіпажів і 10 чоловік особового складу.
news-image

На території Одеської області хмарно, вночі були сильні опади, місцями заметіль, налипання мокрого снігу, ожеледиця. Про це повідомляє обласний сайт Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ГСЧС).

Інформує «Є!», з посиланням на journalist.today.

Як стало відомо, в цілодобовому режимі в Одеській області працює оперативний штаб з ліквідації наслідків ускладнення погодних умов на чолі з головою Одеської обласної ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ Максимом Степановим.

«Місцями заморозки в повітрі і на поверхні грунту 0-3º. Вітер північно-східний, 19-24 м / с, місцями пориви 25-27 м / с, вдень північно-західний 15-20 м / с. Температура вночі від 3 ° морозу до 2 ° тепла, вдень 1-6º тепла. На автошляхах області видимість під час опадів 200-500 м, місцями ожеледиця », - наголошується в повідомленні.

Для проведення невідкладних робіт від Головного управління ГСЧС в Одеській області залучено 41 Одиниці техніки і 174 людини особового складу. Від Національної поліції залучені п'ять екіпажів і 10 чоловік особового складу. Від служби автомобільних доріг - 24 одиниць техніки і 39 співробітників.

Для проведення невідкладних робіт і ліквідації наслідків ускладнення погодних умов від Головного управління ГСЧС України в Одеській області залучили 20 одиниць техніки та 93 чоловіки особового складу.

Читайте також: Вихідні в Україні пройдуть з дощами та мокрим снігом (карта)