Політика
23 квітня 2017
Захарченко заявив, що за будь-якого результату виборів у Франції доля Мінських угод зміниться
Захарченко: Від Києва можуть вимагати виконати ті зобов'язання, які він узяв на себе, підписавши Мінські угоди.
news-image

Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що за будь-якого результату виборів у Франції доля Мінських угод зміниться. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті терористичної організації "ДНР", передає «Є!».

Якщо президентом стане людина, яка вільна від русофобії і думає про інтереси Франції, а не глобальних еліт, то, з великою часткою ймовірності, становище України зміниться. Від Києва можуть вимагати виконати ті зобов'язання, які він узяв на себе, підписавши Мінські угоди. І тоді Мінські угоди можуть вийти зі глухого кута, в який за сприяння Олланда і Меркель його загнала українська сторона, – упевнений Захарченко.

На його думку, навіть якщо у Франції переможе "ставленик глобальних еліт", то мінський процес все одно зміниться.

Адже новий президент буде вільним від тих особистих зобов'язань, якими пов'язаний Олланд ще з часів державного перевороту в Україні, у якому Франція також брала участь. Тому за будь-якого результату доля Мінських угод зміниться, а мінський процес дістане нового розвитку, – прогнозує Захарченко.

Президентські вибори в континентальній Франції стартують 23 квітня о 8.00 за місцевим часом. На посаду президента країни претендують 11 кандидатів.

Якщо ніхто з кандидатів не набере більше ніж 50% голосів, 7 травня пройде другий тур за участю двох кандидатів із найбільшою кількістю голосів.