Суспільство
23 квітня 2017
В Авдіївці скандал через вбивство місцевого жителя військовим
У поліції запевняють, що зібрали всі докази винності підозрюваного.
news-image

В Авдіївці розгорається скандал через вбивство 43-річного місцевого жителя. Поліція підозрює у скоєнні злочину військовослужбовця СБУ. Свідками події стали військовослужбовці одного з підрозділів, який несе службу в місті.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції Донецькій області.

Військові розповіли, що співробітник СБУ прийшов до них у розташування, там вони разом випили і він запропонував зайнятися розшуком злочинців, які займаються збутом наркотиків. В їх поле зору на вулиці попався чоловік, який повертався додому.

 

Підозрюваний у вбивстві силою посадив чоловіка в автомобіль та повіз у лісосмугу, де жорстоко катував його. Затриманий житель Авдіївки нічого не міг сказати з приводу несправедливих звинувачень, що тільки ще більше озлобило військового, який продовжував його бити. За свідченнями очевидців, коли вони з військовим виїжджали з місця тортур, чоловік ще подавав ознаки життя, але його кинули помирати.

У поліції запевняють, що зібрали всі докази винності підозрюваного і затримали його. Суд призначив йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 308800 грн. Він скористався можливістю і вийшов на свободу. У той же час у слідчих з'явилися підозри, що на свідків чиниться тиск з боку підозрюваного та разом з цим поширюється недостовірна інформація.