Київ
24 квітня 2017
У КМДА повідомили, скільки грошей було виділено на підготовку волонтерів до «Євробачення-2017»
Від міста було обрано 250 волонтерів.
news-image

Місто виділило близько 500 тисяч гривень на підготовку 250 київських  волонтерів, котрі допомагатимуть гостям пісенного конкурсу «Євробачення». Протягом 2-х тижнів, із 30 квітня до 14 травня, спеціально відібрані молоді люди, що пройшли професійну підготовку та володіють іноземними мовами, надаватимуть інформаційну та іншу підтримку на всіх розважальних зонах, основних площах, центральних станціях метро гостям Києва. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час тренінгу домедичної допомоги для волонтерів «Євробачення-2017» у колонній залі КМДА, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

«Сьогодні ми практично вийшли на фінішну пряму з підготовки міста до «Євробачення». Однією з важливих завдань столиці на сьогодні є забезпечення комфортного перебування гостей Києва. Саме тому місто вирішило посилити волонтерський склад від Національної суспільної телерадіокомпанії України власними київськими помічниками, які стануть обличчям приймаючого міста – допомагатимуть гостям, які приїдуть із-за кордону, почуватися комфортно під час тижнів «Євробачення» та цікаво провести час у столиці України», – повідомила Ганна Старостенко.

За її словами, у березні було здійснено відбір волонтерів, а з 12 квітня протягом двох тижнів вони вдосконалюють свої комунікаційні навички та знання іноземних мов, вивчають домедичну допомогу та підвищують рівень орієнтування в місті.

Загалом від міста було обрано 250 волонтерів, які не лише виявили бажання працювати під час проведення пісенного конкурсу, а й пройшли спеціальне тестування на знання іноземних мов

«Підготовка волонтерів проходить за програмою, запропонованою міжнародною організацією, що готувала волонтерів до Лондонської олімпіади, та забезпечені усім необхідним, аби вони могли сприяти створенню неймовірної атмосфери пісенного конкурсу, яка вже скоро наповнить столицю», – зазначила Ганна Старостенко.
Читайте також: Кличко оголосив два варіанти вирішення питання компенсації учасникам АТО
Читайте також: Під час «Євробачення-2017» буде обмежено рух не тільки транспортних засобів, а й пішоходів
Читайте також: У КМДА повідомили, що всі небезпечні газові заправки будуть демонтовані до кінця тижня