Політика
24 квітня 2017
Вороненков залишив дружину без спадку: що і кому розприділив колишній депутат Держдуми
Перша сім'я колишнього депутата получив спадок приблизно в 1,5 млрд рублів.
news-image

Не без підстав побоюючись арешту своєї нерухомості і активів в рамках кримінальних справ проти неї, Денис Вороненко переоформив все, що йому належало, на свою колишню сім'ю - колишню дружину Юлію Вороненкову и їх спільних дітей, 19-річного Миколу та 16-річну Ксенію, напередодні вбивство Вороненкова 23 березня в Києві.

Інформує «Є!», з посиланням на rupor.info.

В результаті перша сім'я колишнього депутата получив спадок приблизно в 1,5 млрд рублів.
Зокрема, Юлії Вороненковій дісталися основні активи колишнього чоловіка, вартістю в 600 млн рублів - великі володіння в селіщі Жайворонка недалеко від Рублево-Успенського шосе, які представляють собою два будинки на чотирьох земельних ділянках.
Також дружині Вороненкова відійшла трикімнатна квартира вартістю 40 млн рублів в ЖК «Будинок в Сокольниках» і 4-кімнатна квартира площею 226 кв. м вартістю 80 млн рублей в ЖК «Кунцево» на заході Москви.
19-річний син Микола успадкував від батька две квартири загальною площею 760 кв. м в будинку на Тверській вулиці. Видання відмічає, що їх загальна вартість стають не менше 500 млн рублей. У будинку на вулиці Малій Грузінській йому також належить тепер 70-метрова квартира вартістю 25 миллионов рублей.
Співачка і колишній депутат Марія Максакова після смерті чоловіка може претендувати лиш на третину в 4-кімнатній квартирі площею 160 кв. м в новобудові на вулиці Удальцова, дві інші третини якої, згідно з документами, також належать Миколі и Ксенії Вороненковим.
Видання зазначає, что єдина нерухомість, відписана Вороненковим Максаковій - це апартаменти у вежі «Москва-Сіті», які оцінюються в 100 млн рублів.

Читайте також: У 2016 році військові витрати України знизилися на 3,8%
Читайте також: Ляшко зробив заяву стосовно відкритого проти нього провадження