Події
25 квітня 2017
В Борисполі за зауваження щодо розпивання спиртних напоїв побили поліцейського
Лікарі діагностували у дільничного офіцера поліції закриту травму голови та струс головного мозку.
news-image

У Київській області за зауваження щодо розпивання спиртних напоїв побили правоохоронця. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції, повідомляє «Є!» з посиланням на 112.

"У місті Бориспіль дільничний офіцер поліції зробив зауваження компанії молодиків, щоб ті припинили розпивати алкогольні напої і порушувати громадський порядок. У відповідь на це один із чоловіків, підігрітий оковитою, накинувся на поліцейського з кулаками і завдав сильних ударів", - йдеться у повідомленні.

Як уточнили у поліції, інцидент стався у районі залізничного вокзалу. Офіцер поліції перебував на службі із забезпечення охорони публічного порядку без табельної вогнепальної зброї.

"Лікарі діагностували у дільничного офіцера поліції закриту травму голови та струс головного мозку", - підкреслюється у повідомленні.

Нападників затримав екіпаж патрульних поліцейських, які приїхали на допомогу інспектору.

"Лікарі діагностували у дільничного офіцера поліції закриту травму голови та струс головного мозку", - підкреслюється у повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Молодику оголошено підозру у скоєнні даного кримінального правопорушення. Досудове розслідування триває.