Події
25 квітня 2017
У Запорізькій області розгромили намети Опозиційного блоку
Невідомі впевнені, що партії Опозиційний блок у місті не повинно бути.
news-image

Сьогодні, 25 квітня по вулиці Центральна у місті Токмак Запорізької області, невідомі розгромили намет Опозиційного блоку. Про це повідомила прес-служба політсили, передає «Є!»
У прес-службі зауважили, що цього тижня по всій Україні стартувала акція Опозиційного блоку «БОРЕМОСЯ РАЗОМ - РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!».

"Волонтери збирають підписи під вимогами до влади забезпечити реалізацію соціально-економічних і культурних прав і свобод громадян, відновити мир в країні", - уточнили в Опоблоці.

Повідомляється, що волонтери Опозиційного блоку з самого ранку почали збирати підписи на підтримку акції. До них підійшов чоловік у камуфляжній формі і попередив, щоб активісти розійшлися.

"Пізніше, близько 11 години ранку, до намету підійшли близько 10 радикально налаштованих молодиків. Вони пошкодили намет, обливши її фарбою. Учасникам акції погрожували фізичною розправою, заявляючи про те, що партії Опозиційний блок в місті не повинно бути. Крім того, нападники забрали листівки Опозиційного блоку про проведення акції, порвали анкети для збору підписів", - йдеться в повідомленні політсили.




Читайте також: Сьогодні захиснику Донецького аеропорту, Герою України Ігорю Брановицькому виповнився б 41 рік