Політика
25 квітня 2017
Ляшко на допиті обзивав детективів і прокурора, - інформує САП
Деталі зазначеного допиту будуть оприлюднені після завершення досудового розслідування.
news-image

Лідер Радикальної партії, нардеп Олег Ляшко був викликаний у вівторок на допит в Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) з метою збору доказової бази щодо ймовірного факту незаконного збагачення.

Про це в Facebook повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП), інформує «Є!», з посиланням на hvylya.net.

«За результатами обробки матеріалів ЗМІ Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) дійсно внесла відомості в ЕРДР за фактом придбання особою, уповноваженою на виконання функцій держави - народним депутатом України - у власність активів у значному розмірі за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368-2 Кримінального кодексу України », - сказано в повідомленні САП.

У САП відзначили, що виробництво розпочато з метою встановлення або спростування законності отримання особою зазначеного майна, а твердження О.Ляшко про нібито замовлений характер розслідування і визначеність провини «є безпідставними і передчасними».

«Варто також відзначити, що під час допиту Олег Ляшко вів себе зухвало і зневажливо по відношенню до детективам і прокурору, обзиваючи їх нецензурними словами. Деталі зазначеного допиту будуть оприлюднені після завершення досудового розслідування », - повідомили в САП.

Також наголошується, що досудове розслідування у кримінальному провадженні триває і перебуває на контролі САП,

«В черговий раз вважаємо за необхідне зазначити і нагадати шановним політикам - для новостворених антикорупційних органів немає недоторканних, ми керуємося виключно законом», - сказано в повідомленні.
Читайте також: Країна повинна стимулювати розвиток і народжуваність, - Вадим Рабінович
Читайте також: НАБУ допитувало Ляшко протягом 4 годин