Війна
26 квітня 2017
Не війною: Портніков розкрив рецепт перемоги України над Путіним
Ліквідувати нинішній режим РФ можна за допомогою економічних санкцій, які призведуть до відчутного падіння життєвого рівня кожного мешканця Росії.
news-image

Ключ до перемоги над РФ лежить у знищенні її економіки, що у перспективі має призвести до демонтажу режиму Володимира Путіна і суді над російськими військовими злочинцями. Таку думку висловив український журналіст Віталій Портніков в ефірі "Радіо Свобода", повідомляє «Є!».

"Ми прекрасно розуміємо, що неможливо перемогти ядерну держава, до того ж керовану божевільними, які здатні призвести до світової катастрофи. Ми тут на одному боці - на боці здорового глузду", - заявив журналіст.

За його словами, ліквідувати нинішній режим РФ можна за допомогою економічних санкцій, які призведуть до відчутного падіння життєвого рівня кожного мешканця Росії.

"Ми пам'ятаємо, що авторитаризм у Німеччині, в Японії було переможено тільки після того, як це торкнулося кожного з мешканців цих країн. Потім, безумовно, демонтаж режиму і суд над військовими злочинцями. Я вважаю, що і тактика, і стратегія мають полягати тільки у цьому ", - підкреслив Портніков.

За його словами, Україна на даний момент є форпостом цивілізованого світу в боротьбі з РФ, а інші цивілізовані країни в тій чи іншій мірі допомагають їй в боротьбі з Кремлем.