Політика
26 квітня 2017
Рабінович заявив, що тільки в нашій країні міністри можуть захищати корупціонерів
Нардеп підтримав дії НАБУ.
news-image

Ситуація, коли члени уряду приходять захищати людину, яку звинувачують у корупції, позбавлена ​​сенсу. Про це заявив в програмі «20/22» на телеканалі NewsOne народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

«У мене сьогодні пройшли збори керівників усіх обласних організацій партії "За життя". Я послухав думку регіонів. Шановні НАБУ і пан Ситник, політична сила "За життя" повністю підтримує ваші дії. Я вважаю, що ви, втім, як і деякі інші правоохоронні органи, хоч щось робите в нашій країні. Ви розворушили це корупційне болото, і ми нікому не дамо вас скривдити. Тому робіть свою роботу, садіть злочинців », - говорить парламентарій.

Політик стверджує, що це не тільки його особиста думка, а й позиція всієї партії, яка за різними рейтингами посідає третє-четверте місце серед політичних сил.

«Я сиджу всередині системи, я сиджу в залі парламенту, я бачу, як вони почали боятися. Це дуже важливо, тому що вони грабували країну безкарно, з нахабними очима, не озираючись. Ви зробили найважливіше в країні: ви змусили їх боятися. Але важливо в цій боротьбі не стати Лаврентієм Павловичем Берією, коли людина вважає, що закони нам не потрібні », - продовжує Вадим Рабінович.

За його словами, в європейських країнах немислимо, щоб члени уряду прийшли до зали суду захищати людину, яку звинувачують у корупції.

«Щодо справи Мартиненка (екс-депутат, якого НАБУ затримало за підозрою в корупції - ред.). Це не та Європа, куди вони збиралися нас вести, це просто дика Азія. Це нонсенс для європейської політики, це безумство.

Гройсмана запитують, як до суду міністри пішли, а він відповідає: це солідарна позиція уряду. Як позиція? Захищати людину, яку звинуватили в корупції?

Всі прекрасно знають, що є на Мартиненка кримінальні справи в Чехії та Швейцарії, що абсолютна правда те, що відбувається. Значить, ви - одна банда. Система, яка своїх не здає, називається бандою», - обурений народний депутат.

Читайте також: Латвієць визнав, що був снайпером на Донбасі та вбив понад 100 осіб
Читайте також: Міський музей Гельсінкі виклав у вільний доступ 45 тис. архівних фото, починаючи з 1840 року (фото)
Читайте також: «Зупинити нацизм і захистити російську мову»: в Луганській області в наметах Опоблоку роздають листівки з риторикою 2014 року