Суспільство
27 квітня 2017
Сейм Латвії надав громадянство танцівнику Михайлу Баришнікову
Очікується, що паспорт громадянина Латвії танцівник отримає сьогодні.
news-image

Сейм (парламент) Латвії надав громадянство країни танцівнику Михайлу Баришнікову за особливі заслуги перед країною. Відповідне рішення парламент ухвалив у четвер одноголосно, повідомляє прес-служба відомства, передає «Є!»

Після голосування Михайлу Баришнікову, який був присутній в сеймі, були вручені квіти, вказало інформаційне агентство LETA. Очікується, що паспорт громадянина Латвії танцівник отримає в четвер.

Сейм Латвії почав розглядати питання про надання громадянства цієї країни Баришнікову в грудні минулого року. Проект даного рішення підтримали представники всіх шести парламентських фракцій.

Баришніков народився в Ризі, навчався в Ризькому хореографічному училищі, а потім - в Ленінградському хореографічному училищі ім. Ваганова. У 1974 році під час гастролей він залишився в Канаді, після чого емігрував до США і отримав там громадянство. Латвійські закони допускають подвійне громадянство з США.

Читайте також: Електроенергію для «ЛНР» «впишуть» в тарифи для російських підприємств - рос. ЗМІ
Читайте також: Боксер Узелков на авто збив лося та розбив свій позашляховик
Читайте також: Під час проведення автомобільного свята «OldCarLand 2017 Весна» внесено зміни у роботу київського транспорту (фото)