Події
27 квітня 2017
У Львові затримали педофіла, який платив 14-річному підлітку за інтим
Чоловік викликав підозру у працівників готелю.
news-image

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова, вчора, близько 16 години, працівники готелю на вулиці Джерельній викликали патрульних 1 батальйону і повідомили, що у них викликав підозру старший чоловік, який завів до себе в номер неповнолітнього, передає «Є!»

Адміністрація попросила у працівників автомийки заблокувати вихід з готелю аби згадані особи не змогли покинути приміщення.

Патрульні приїхали практично одразу.

Працівники готелю вказали на номер де перебуває чоловік з хлопцем. Інспектори потрапили у середину і далі оперативно аби дані особи не встигли знищити доказів попросили відкласти мобільні телефони у бік.

Чоловіка та хлопця розвели у різні кімнати, їхні пояснення відрізнялися.

47-річний громадянин пояснив, що це його родич, якого він запросив на морозиво, а той згодом захотів відпочити тому і прийшли в готель.

Натомість, 14-річний хлопець розповів, що познайомилися у соцмережах з даною особою влітку. З того часу в них були інтимні зустрічі за які він начебто отримував гроші. Того дня, за словами підлітка, він отримав 300 гривень.

Юнак пояснив, що батько помер, а мама на лікуванні. У телефонній розмові жінка заперечила родинні зв‘язки з даним чоловіком і сказала, що вперше про нього чує.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, оскільки були виявлені ознаки кримінального правопорушення за ч.1 статті 156 ККУ (Розбещення неповнолітніх, а саме вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку).

В телефонах обох осіб виявили переписку інтимного характеру.

Чоловіка доставили у Шевченківській відділ поліції, а звідти помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому загрожує відповідальність за раніше згаданою статтею, санкція якої передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також: Боксер Узелков на авто збив лося та розбив свій позашляховик