Війна
27 квітня 2017
З мінометів, гранатометів та озброєння БМП ворог 19 раз за день обстріляв позиції українських бійців, - штаб
Опорні пункти поблизу Красногорівки ворог обстрілював з протитанкових гранатометів і кулеметів великих калібрів.
news-image

Російсько-окупаційні війська продовжують провокаційні обстріли позицій Сил АТО. З початку доби ворог 19 разів відкривав вогонь по опорних пунктах Збройних Сил України. Один військовослужбовець Збройних Сил України отримав поранення.
Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО, інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

У вечірньому зведенні зазначається: "На Приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм і 82-мм, з озброєння БМП і великокаліберних кулеметів противник накривав позиції морських піхотинців в районі Водяного.

З 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП і протитанкових гранатометів стріляв по захисниках Мар'їнки. Опорні пункти поблизу Красногорівки ворог обстрілював з протитанкових гранатометів і кулеметів великих калібрів. Зі стрілецької зброї бив по захисникам Гнутове. Поблизу Павлопіль і Мар'їнки діяли ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку з 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник обстрілював позиції поруч Авдіївки.

По опорних пунктах поблизу Миронівського ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів і кулеметів великих калібрів. За захисникам Троїцького і Кам'янки стріляв з великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку, підрозділу російсько-окупаційних військ з гранатометів різних систем били по опорних пунктах в районі Станиці Луганській і сизого. Зі стрілецької зброї противник обстрілював позиції поряд з Валуйським/

Читайте також: На світанку Маріуполь по тривозі зачистили від бойовиків і нелегальної зброї (фото)
Читайте також: На Харківщині загинуло двоє військовослужбовців під час навчальних стрільб на полігоні