Події
27 квітня 2017
Жахлива пожежа в Запоріжжі: двоє малюків загинули, надихавшись чадного газу (відео)
Багатодітна мати залишила двох менших малюків у хаті, а сама пішла покликати старших.
news-image

Двоє дітей загинули під час пожежі на Запоріжжі. 3-річна дівчинка та 2-річний хлопчик задихнулися в селі Переможне, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Багатодітна мати залишила двох менших малюків у хаті, а сама пішла покликати старших. У цей час сусіди помітили, що з будинку валить дим. Разом з односельцями мати винесла малюків з дому, сусіди повезли їх у лікарню, але медики виявились безсилими – діти надихались чадного газу. Полум'я рятувальники приборкали приблизно за годину. Найімовірнішою причиною пожежі називають закорочення електропроводки.

"Ще до прибуття вогнеборців, а найближча пожежна частина розташована на відстані 43 кілометрів, мама разом з односельцем винесли їх та відвезли на значну відстань – до Якимівської районної лікарні. На жаль, врятувати дітей не вдалося", - констатував начальник оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС у Запорізькій області Олександр Сичов.
Читайте також: На Чернігівщині сім'ї бійців АТО вже тиждень змушені готувати їжу на вулиці та грітись біля багаття (відео)
Читайте також: Після 69 років спільного життя подружжя померло з різницею в 40 хвилин