Події
28 квітня 2017
На Донеччині чоловік намагався вбити дружину, після того як вбив її подругу
Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.
news-image

У селищі Семенівка на пожежі знайшли труп жінки. Про це  повідомили в прес-службі поліції Донецької області, інформує «Є!», з посиланням на bagnet.org.

"Загиблою виявилася 45-річна місцева жителька, яка була подругою власниці житла. Остання пояснила, що під час події спала в спальні і нічого не чула, прокинувшись вже від запаху диму. Сусіди також повідомити нічого корисного не змогли", - розповіли правоохоронці.

Підозрюваним у вбивстві виявився колишній чоловік господині будинку 1960 року народження. Як виявилося, за кілька годин до трагедії у екс-подружжя, які випадково зустрілася в кафе, стався серйозний конфлікт. Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, зловмисник вирішив помститися жінці.

"Він чекав на вулиці, поки що гостювала у його колишньої супутниці життя подруга не пішла, потім увірвався з ножем в кухню і несподівано для себе застав там ще одну знайому. Жінка його впізнала і спробувала чинити опір, але була вбита. Потім правопорушник спробував спалити будинок разом зі слідами свого злочину і сплячою в дальній кімнаті "кривдницею", - пояснили в поліції.

Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: На Західній Україні СБУ вивела на «чисту воду» антиукраїнських інтернет-агітаторів
Читайте також: Зона АТО: двоє українських військових загинули, п'ятеро поранених