Україна
28 квітня 2017
Синоптик повідомила, якою буде погода на травневі свята
Денна температура повітря в Україні найближчими днями коливатиметься в межах 17-23 градусів тепла.
news-image

На українців чекають подовжені святкові вихідні, впродовж яких мешканців більшості регіонів порадує тепла та сонячна погода. Однак, у західних областях з 29 квітня до 2 травня синоптики прогнозують дощі та грози. Про це пише на своїй сторінці у Facebook метеоролог Наталка Діденко, інформує «Є!», з посиланням на infa.ua.

Денна температура повітря в Україні найближчими днями коливатиметься в межах 17-23 градусів тепла.

У Києві 29 квітня опадів не очікується, температура повітря +21… +23 градуси, у неділю – в межах +18… +20. З 2 травня, за прогнозом синоптиків, повітря прогріється аж до +25… +27 градусів тепла вдень, ночі також потеплішають.

Водночас із завтрашнього дня стане суттєво холодніше у західних областях України, і це похолодання ще більше посилиться 30 квітня.

«Плюс висока вологість, періодичні дощі також комфорту не додадуть. Вдень буде десь в межах +5.. +10 градусів. Тому,  якщо ви вихідними запланували подорож на захід України, будь ласка, візьміть із собою цей прогноз, а також теплішу одежу, міцні високі кросівки та парасолі. 1-2 травня ситуація на заході почне покращуватися», – зазначає Діденко.

Читайте також: Незабаром негода в країні зміниться на 20-градусну спеку