Події
30 квітня 2017
У Києві волонтери організували безкоштовні екскурсії для дітей із обмеженими можливостями
Книжковий Арсенал відбудеться з 17 по 21 травня 2017 року.
news-image

Волонтери готують дві тривалих екскурсії з дітьми та підлітками в супроводі психолога і лікаря, – йдеться на сторінці заходу.

Інформує «Є!», з посиланням на informator.news.

“Якщо ви хочете, щоби Ваша дитина віком від 5 до 14 років вирушила з нами в свою Дуже Особливу Подорож (або ви самі і є та дитина чи підліток) – будь ласка, заповніть цю анкету повністю та дуже уважно.

Книжковий Арсенал відбудеться з 17 по 21 травня 2017 року.

Там буде багато виставок, презентацій, виступів, автограф-сесій, майстер-класів, читань і, звісно, всі на світі книжки. Також там буде багато людей, веселих, дружньо налаштованих, чудесних – але багато. Екскурсія проводитиметься всіма залами виставки, разом із іншими відвідувачами. Будь ласка, зверніть на це увагу.

Також, будь ласка, зверніть увагу на те, що ми можемо собі дозволити привезти в Арсенал лише дітей та підлітків з Києва. В майбутньому ми розширимо свої можливості, але зараз все так, як є. Якщо ви не проживаєте в Києві, але маєте змогу сюди приїхати і поселитися тут без нашої допомоги – ласкаво просимо з нами.

Також, подумайте над пунктом необхідності супроводу – кількість наших волонтерів буде такою ж, як і кількість гостей, тобто кожен отримає персонального хоста, котрий проведе його за руку (в переносному сенсі, а за взаємної згоди і в прямому) через усі чудеса Книжкового Арсеналу.

Але якщо ви вважаєте, що супровід необхідний – ми оплатимо вхід для одного супроводжуючого (мами, тата чи когось повнолітнього). Вирішіть це питання акуратно, ніхто крім вас не знає краще, на користь чого слід схилитися”, – запрошують волонтери.

Читайте також: У Києві проводитимуть безкоштовні екскурсії містом