Події
11 січня 2015
На Керченській переправі введуть систему бронювання
Система передбачає продаж квитків на пором через інтернет і створення електронної черги.
news-image

На Керченській переправі буде впроваджено систему з управління транспортом, яка передбачає продаж квитка на пором через інтернет і створення електронної черги. Про це повідомляє Є l Єдність.інфо із посиланням на Forbes.

За словами гендиректора єдиної транспортної дирекції (ЕТД) Ігоря Титова, нова система має з'явитися до початку наступного курортного сезону.

«Не можна допускати, щоб накопичення [транспорту] перевищували пропускні можливості переправи. Чергу має бути впорядковано. Для цього необхідно впровадити систему бронювання – чергу і продаж квитків через інтернет», – заявив Титов.

Він повідомив, що техзавдання передбачає можливість купувати квиток на пором за допомогою інтернету до 1 березня 2015 року. При цьому Титов додав, що електронний квиток у цій системі – тільки один з елементів.

«Система міститиме в собі можливості аналітики всього, що відбувається на переправі, і регулювати подання машин на паром», – розповів гендиректор.

Титов зазначив, що перші кроки у створенні нової системи вже зроблено. Нині водії вантажівок можуть отримувати талони електронної черги, а також бачити динаміку проходження авто на сайті транспортної дирекції.

Напередодні повідомлялося, що через різке погіршення погодних умов і сильний вітер Керченську переправу знову закрили.