Події
2 травня 2017
В Одесі через повідомлення про мінування евакуювали людей з Куликова поля
Правопорядок охороняють 3 тис. правоохоронців.
news-image

В Одесі у зв'язку з повідомленням про замінування евакуювали людей з Куликова поля. Про це повідомляє  "112 Україна", передає «Є!»

"Надійшло повідомлення про замінування Куликова поля. Людей попросили покинути площу і вивели назад через рамки одну групу, і тих, хто покладав квіти, вивели з боку вулиці Пироговської. Зараз все знаходяться за оточенням, фахівці зараз будуть перевіряти інформацію про замінування ", - повідомив кореспондент.

Нагадаємо, сьогодні в Одесі день жалоби в зв'язку з трагічними подіями 2 травня 2014 року. Правопорядок охороняють 3 тис. правоохоронців

 

Як повідомляє прес-служба Нацполіції, для забезпечення безпеки учасників заходів в Одесі залучено місцевий гарнізон поліції, а також підрозділи спеціального призначення з Дніпра і Києва. Також до Одеси прибули додаткові екіпажі патрульної поліції з Києва та інших регіонів. Всього охорону публічного порядку в Одесі забезпечують більше трьох тисяч правоохоронців.

«Ці заходи спрямовані, в першу чергу, на те, щоб виключити можливе вчинення якихось провокацій, терористичних актів, – зазначив повідомив начальник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Ігор Бабич.

Поки поліцейські зафіксували лише один незначний випадок: нарядом патрульної поліції було зафіксовано один випадок носіння громадянкою т.зв. «георгіївської стрічки». З жінкою було проведено роз’яснювальну роботу, стрічку вилучено.

Поліція нагадує, що до місця проведення масових заходів на Куликовому полі заборонено проносити вогнепальну чи холодну зброю, вибухівку та інші предмети, що можуть бути використані для вчинення терористичного акту чи завдання тілесних ушкоджень іншим особам.


Читайте також: В Одесі вшановують пам'ять загиблих під час подій 2 травня 2014 року