Політика
2 травня 2017
«Ми поборемо безробіття, коли усунемо цю владу», - Вадим Рабінович
Нардеп зауважив, що його політична сила підготувала план економічного розвитку країни.
news-image

Подолати безробіття в країні допоможе тільки зміна нинішньої влади, яка заважає нормально розвиватися бізнесу. Про це заявив народний депутат України, голова підкомітету Верховної Ради з прав людини й лідер політпартії «За життя» Вадим Рабінович в авторській програмі «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна», передає «Є!»
Відповідаючи на дзвінок слухача, який поставив питання про те, коли в країні закінчиться безробіття, парламентарій відповів:

«Безробіття завжди пов'язане тільки з одним: як тільки бізнес бачить, що можна працювати, починається зростання робочих місць. Дивіться: навіть більшовики, коли прийшли в 17-му році до влади, трошки поцарювали - і зрозуміли, що потрібен НЕП, нова економічна політика. Так ось нам, на жаль, потрібно вже робити повністю нові економічні програми в усіх напрямках. Після того, що вони натворили в країні, я думаю, що нам треба буде приходити в себе ще дуже довго».


Вадим Рабінович також поділився з телеглядачами тим, що його політична сила давно підготувала план економічного розвитку країни на випадок своєї перемоги в парламентських виборах.

«Ми розробили програму "100 днів", згідно з якою нам потрібен один рік, щоб повернути все на місце, і наступний рік повинен стрибкоподібно рвонути й дати вперед», - зазначив народний депутат.


Програму партії «За життя» Рабінович запропонував порівняти з обіцянками чинного уряду:

«Через п'ять років, Гройсман сказав, у нас будуть хороші дороги, а через десять років Україна буде пишатися своїми дорогами. Знаєте, є така казка про хана і віслюка: або один помре, або другий. Він знає, що не просидить десять років, і він може спокійно сказати, що тоді ми будемо літати в космос. Яка різниця, про що вони марять? Ми поборемо безробіття, коли усунемо ось цю владу, економічну владу, яка бездарно знищує країну».
Читайте також: СБУ повідомила про арешти в Одесі (відео)
Читайте також: Цього дня була створена Головна Руська Рада - перша легальна українська політична організація в Галичині
Читайте також: Син екс-голови закарпатської РДА намагався незаконно вивезти за кордон 400 тис. доларів готівкою - Москаль