Війна
3 травня 2017
За вихідні до лікарні Дніпра було госпіталізовано 6 тяжко поранених військових з Донбасу
Ці вихідні були важкими, адже до лікарні привезли шістьох військовослужбовців з кульовими і мінно-вибуховими пораненнями.
news-image
До лікарні Дніпра за ці вихідні було госпіталізовано 6 тяжко поранених військових з Донбасу.
 
Про це заявив головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко, повідомляє «Є!» з посиланням на "112 Україна".

Він зазначив, що ці вихідні були важкими, адже до лікарні привезли шістьох військовослужбовців з кульовими і мінно-вибуховими пораненнями. Наразі працівники шпиталю надають їм допомогу в реанімаційному відділенні.

"Вчора в 19:00 доставили останнього пораненого з важким кульовим, швидше за все снайперським пораненням голови, - куля прошила потилицю зліва направо і в даний час наші лікарі-реаніматологи, нейрохірурги роблять все можливе, щоб його врятувати", - наголосив Риженко.

За його словами, зараз лікарня працює в екстреному режимі для того, щоб вдалося врятувати життя усіх українських бійців.

"Ресурсів, ліків, крові вистачає, тільки за ці дні ми перелили крові більше 10 літрів. Всі хлопці надходять з величезною крововтратою. Поки для поранених в нашій лікарні є все", - підсумував Риженко.

Читайте також:Доба в АТО: 63 обстріли, семеро бійців ЗСУ поранено, один загинув

Читайте також:У Новоазовську російські бойовики напившись, влаштували бійку