Суспільство
3 травня 2017
«Якщо Макрон пройде, тварини помруть!» - Бріджит Бардо закликала французів не голосувати за Макрона
Актриса стверджує, що у Еммануеля Макрона відсутне "таке почуття, як співпереживання".
news-image

Французька актриса і захисниця прав тварин Бріджит Бардо закликала співвітчизників не голосувати за кандидата в президенти країни Еммануеля Макрона. Про це вона написала в своєму Twitter, опублікувавши звернення під заголовком «Якщо Макрон пройде, тварини помруть!», передає «Є!»

На її думку, те, що має намір робити Макрон, несе тваринам смерть. Також вона вказала на те, що презирство кандидата до страждань тварин свідчить про повну відсутність у нього такого почуття, як співпереживання.

«Я закликаю всіх, хто любить і поважає тварин, не голосувати за Макрона!» - йдеться у зверненні.

Бріджит Бардо відома своїми антиіммігрантськими і антиісламськими висловлюваннями. У зв'язку з цим її кілька разів засуджували до штрафу.

Нагадаємо, у першому турі президентських виборів, який пройшов 23 квітня, Макрон набрав 24,01 відсотка. Його основний суперник, кандидат від «Національного фронту» Марін Ле Пен набрала 21,3 відсотка голосів. Другий тур відбудеться 7 травня.

Згідно з опитуваннями громадської думки, проведеним компанією, Макрон може набрати 61 відсоток голосів. На його користь висловилися багато представників влади й політичної еліти, діячі науки й культури.