Суспільство
3 травня 2017
Молода дружина Миколи Тищенка із захопленням розповіла про епідуральну анестезію під час пологів
23-річна жінка відверто розповіла про свої пологи.
news-image

Після того, як стало відомо про поповнення в родині відомого ресторатора Миколи Тищенка, його молода дружина Алла Барановська активно ділиться враженнями від вагітності й пологів, відверто розповідаючи про все, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Так, днями в блозі дівчини з'явився великий пост, в якому вона зізналася, що народжувала за допомогою епідуральної анестезії та не бачить в цьому нічого ганебного.

«Все терпіли і ти повинна, або хай живуть пологи у полі з повитухою. 21 століття, панове!

Тримаючи малюка на руках в перші секунди його життя, я, крізь сльози щастя, дякувала Богові, лікарю, чоловіку за те, що народила його в Америці під їх епідуральною анестезією! Твердила на всю палату одне: «Якби я знала, що можна так легко і швидко народити, а головне - без болю!, я б зважилася на малюка без того моторошного страху, що жив всередині мене всі 9 місяців!» - почала свій пост молода дружина Миколи.

«Ні, страх жив у мені з того самого моменту, як я дізналася звідки беруться діти! «Схватки - це боляче. Біль не забувається»... прийнято все терпіти, адже людство терпіло, бабусі терпіли, мами терпіли.

Навіщо відкидати медпрогрес...? А потім боятися народжувати друге, мучитися з розривами й іншими неприємними моментами.. зате героїчно змогла!

Я не нервова істеричка і можу терпіти сильний біль, але на 5-6 см розкриття тобі не допомагає ні чоловік, ні м'яч, ні масаж, ні візуалізація ідіотського моря, ні практики дихання (хай їм чорт!) і ніякі інші поради з книги «Пологи без болю», яку я пропоную спалити й заборонити видавати!» - продовжує Алла.

 

«Після введення епідуралки я спокійно гортала стрічку Інстаграм, базікала з чоловіком, через 2,5 години зайшла лікар і через 2 хвилини (2 потуги, не знаю що це за відчуття, я просто робила те, що говорить доктор), вона дала мені мого сина в руки. Здорового, милого малюка.

Мої ноги не відняло, голова не паморочилася, через 3 години я цими ж ногами пішла в кафе на 1 поверсі пити чай.

Через 3 дні я вже гуляла біля океану, а через тиждень взагалі забула, що сама народила!

Мораль: дівчатка, рідні, ви нікому нічого не винні! Жити потрібно в ногу з часом і не змушувати себе пройти всі кола пекла! Немає ніяких побічних ефектів від епідуралки! Є тільки ваш комфорт і полегшення!» - розповіла молода мама.

Читайте також: Герой нашого часу: італієць знайшов сумку з 33 тис. євро та повернув її власнику