Суспільство
3 травня 2017
Онук Алли Пугачової розповів про своє майбутнє весілля
Микита Пресняков розсекретив дату торжества.
news-image

Зараз повним ходом йде підготовка до весілля 25-річного Микити Преснякова і його коханої, 20-річної Олени Краснової, передає «Є!» із посиланням на Viva!

До цього пара намагалася не розсекречувати подробиці майбутнього торжества, однак днями музикант все ж поділився деякою інформацією і, навіть, назвав дату свого весілля.

Так, вже цього літа Микита і Олена обміняються шлюбними клятвами, а розкішне весілля пройде на природі серед друзів і близьких родичів.

«З радістю повідомляємо, що воно відбудеться 27 липня цього року. 27.07.17. Будуть тільки наші близькі друзі, рідні. Всього гостей планується близько 200 чоловік. Нещодавно ми почали розсилати запрошення - save the date. З організацією торжества нам допомагає мама.

Весілля захотілося влаштувати на природі - все-таки літо, з виїзною реєстрацією і незвичайним сценарієм. Хочемо всіх здивувати.

А перед цим обов'язково будуть дівич-вечір і парубочий вечір - відірвемося по повній», - розповів Микита в інтерв'ю «СтарХіту».

У день свого весілля наречена Преснякова з'явиться в двох сукнях - на урочистій церемонії Олена буде в пишному білому платті, а пізніше переодягнеться в облягаючий наряд.

До слова, перший образ дівчина вже вибрала. Зовсім недавно в блозі нареченої з'явилося фото у весільній сукні. Очевидно, саме тоді кохана Микити купила весільне вбрання.

А ось сам Пресняков з'явиться на весіллі в строгому чорному костюмі, який доповнить рокерських елементами.

Читайте також: Молода дружина Миколи Тищенка із захопленням розповіла про епідуральну анестезію під час пологів
Читайте також: Герой нашого часу: італієць знайшов сумку з 33 тис. євро та повернув її власнику
Читайте також: «Євробачення-2017»: став відомий склад журі конкурсу від України