Коли любиш когось, відпусти: Бред Пітт дав перше інтерв'ю про розлучення
Бред зізнався, що зазирав у пляшку замість того, щоби дивитися в лице труднощам.
news-image

Американський актор Бред Пітт дав перше інтерв’ю від того часу, коли світ ошелешила звістка про їхнє розлучення з Анджеліною Джолі, пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Як змінилося його життя, якими є тепер його стосунки з екс-дружиною та шістьма дітьми, 53-річний Пітт розказав у інтерв’ю "GQ".

Зі слів Бреда, нині з ним успішно працює психолог, причому "свого" спеціаліста акторові вдалося знайти лише з третьої спроби. Пітт не думає, що те, що він нині переживає, можна назвати кризою середнього віку.

"Ні, це не він. Я інтерпретую кризу середнього віку як страх перед старістю і страх перед смертю, розумієте, коли ти ідеш і купуєш собі "Lamborghini"… Власне, останнім часом вони мені стали подобатися!", - пожартував актор.
"Упродовж мого шляху я пригадую кілька місць, де я почувався абсолютно втомленим від самого себе. І зараз якраз таке велике місце. Такі моменти завжди ставали для мене потужними генераторами змін. І я вдячний за це", - поділився Пітт.

Бред зізнався, що зазирав у пляшку замість того, щоби дивитися в лице труднощам.

"… Навіть в останній рік, розумієте, я не вирішував проблем. Я забагато пив. Це просто стало проблемою. І я дуже щасливий, що тепер, через півроку, це гірка радість, але я знову маю доступ до своїх почуттів", - сказав актор.

Як розповів Пітт, вони з Джолі, яку у інтерв’ю актор називає "партнеркою", згодні в тому, що справа про розлучення та опіку над дітьми не має перетворитися на нищівну судову війну, в якій не буде переможця, самі постраждалі. І він не хоче ненавидіти Анджеліну.

"Моїм першим імпульсом було вчепитися… Але потім ти згадуєш кліше: "Коли любиш когось, відпусти." Тепер я знаю, що це означає, я сам це відчув. Це означає любити когось без володіння ним. Означає нічого не чекати у відповідь. Красиво написано. Красиво звучить, коли Стінг це співає. Для мене це не означало ніх…я, доки, ви розумієте… Доки ти сам це не переживеш", - зізнався актор.

Нині вони з Джолі працюють над тим, щоби розробити оптимальний графік зустрічей батька з 15-річним Меддоксом, 13-річним Паксом, 12-річною Захарою, 10-річною Шайло і 8-річними Вів'єн та Ноксом.

"Я був справді безпомічний, прикутий до системи, коли було задіяно службу опіки. Але знаєте, після всього цього нам вдалося разом із цим розібратися. Ми обоє стараємося щосили", - підкреслив він.

Нагадаємо, Бреда Пітта, буцімто з подачі самої Джолі, яка просила одноосібної опіки над дітьми, підозрювали у жорстокому поводженні з ними. Справу розслідувало ФБР та соціальні служби, але доказів провини актора не знайшлося.

Актор тоді погодився проходити перевірки на наркотики та алкоголь, також йому заборонялося лишатися з дітьми наодинці.

У січні Пітт та Джолі оприлюднили спільну заяву, в якій запевнили, що домовилися виступати "єдиним фронтом" заради своїх дітей.

Як відомо, перше інтерв’ю після розлучення вже дала Анджеліна. У ньому вона підкреслила, що усі вони назавжди лишаться сім'єю.  

Читайте також:З'явилося відео розкішної вілли, яку Анджеліна Джолі придбала за 25 мільйонів доларів (фото, відео)