Події
3 травня 2017
У Росії п'яні пенсіонерки викрали трамвай і зникли
Ведуться оперативно-розшукові заходи.
news-image

У Самарі дві пенсіонерки після першотравневої демонстрації, випивши спиртне, проникли в будівлю міської трамвайного депо, викрали трамвай і зникли в невідомому напрямок.

Інформує «Є!», з посиланням на facenews.ua.

За заявою працівників трамвайного депо, які вивчили запис з камер відеоспостереження, після першотравневої демонстрації на захист дачних кооперативів, на якій, за версією слідства, люди вживали спиртне, дві пенсіонерки проникли на територію міського трамвайного депо справити нужду. Далі, не змінюючи локацію, жінки почали розпивати напій з пластикової пляшки, імовірно, спиртосодержащий.

Допивши, як випливає з відеозапису, одна початку зазивати іншу в будівлю стоянки трамваїв, і після нетривалих умовлянь та погоджується. Наступного разу пенсіонерки потрапляють в огляд камер відеоспостереження вже в трамваї на пункті виїзду в місто, який, чомусь, долають без особливих перешкод і залишають депо.

Ведуться оперативно-розшукові заходи. Порушено кримінальну справу за статтею 166 КК РФ, неправомірне заволодіння автомобілем або іншим транспортним засобом без мети розкрадання, адміністративну справу за статтею 20.20 КоАП РФ, споживання (розпивання) алкогольної продукції в заборонених місцях. Пізніше трамвай був виявлений на Хлібній площі.

Читайте також: У Пакистані автобус упав в прірву: щонайменше 11 загиблих
Читайте також: У Дніпропетровську чоловіка, який вийшов за сигаретами викрали разом із автомобілем