Спорт
4 травня 2017
Заради реваншу з Кличком Джошуа готовий піти на гучний крок
Ентоні Джошуа готовий відмовитися від пояса IBF заради реваншу проти українця Володимира Кличка.
news-image

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO Ентоні Джошуа готовий відмовитися від пояса IBF заради реваншу проти українця Володимира Кличка.

Про це пише «Є!» з посиланням на Апостроф.

IBF зобов'язує Джошуа провести захист титулу проти болгарського боксера Кубрата Пулєва. Однак промоутер британця Едді Хірн підкреслив, що не хоче, щоб політика боксерських організацій заважала розвитку кар'єри його клієнта і позбавляла Джошуа можливості проводити більш рейтингові бої.

"Переговори з IBF і промоутером Пулєва тривають. До вихідних вже повинна бути якась ясність, але поки все складно. Ми не хочемо втрачати цей пояс, але якщо доведеться, то у нас не буде з цим проблем", - наводить слова Хірна The Sun.
"Ми не допустимо, щоб політика боксу заважала просуванню Ентоні. В ідеалі ми хочемо володіти всіма поясами, але чим ближче до цього - тим складніше через ось такі ось ситуації", - також зазначив Хірн.

Крім того, промоутер запропонував альтернативний варіант, при якому Джошуа зміг би провести реванш з Кличком вже в своєму наступному бою: 

"Ми можемо домовитися з Пулєвим і спробувати зробити для нього проміжний бій за пояс, щоб переможець цього поєдинку потім зустрівся з Джошуа".

Нагадаємо, раніше пояса за версією IBF був позбавлений Тайсон Ф'юрі, який відмовився від обов'язкового захисту заради реваншу проти Кличка.

Бій Кличка і Джошуа відбувся на "Уемблі" 29 квітня. Британський боксер здобув перемогу технічним нокаутом в одинадцятому раунді.

Читайте також:Віталій Кличко розповів, якими були перші слова, що він сказав брату, коли той вийшов з рингу

Читайте також:Український чемпіон очолив рейтинг боксерів у важкій вазі