Війна
4 травня 2017
Бойовики продовжують обстрілювати українські позиції: троє бійців поранено, - штаб
З протитанкових гранатометів противник обстрілював наших воїнів під Новгородським.
news-image

З початку доби ворог 24 рази відкривав вогонь по опорних пунктах української армії, троє військовослужбовців отримали поранення.
Про це інформує «Є!», з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку, з артилерійських систем калібру 122-мм і 120-міліметрових мінометів противник бив по позиціях в районі Попасній. З протитанкового ракетного комплексу і автоматичних гранатометів били по опорних пунктах біля Новозванівка, а з великокаліберних кулеметів вели вогонь по позиціях поблизу Кримського. Зі стрілецької зброї ворог обстріляв захисників Валуйського.

На Донецькому напрямку, з мінометів калібру 120-мм і кулеметів великого калібру противник вів вогонь по захисникам Луганського, а з 82-міліметрових мінометів і протитанкових гранатометів - по захисникам Зайцеве. 82-міліметрові міномети, гранатомети і кулемети великих калібрів ворог застосував по позиціях біля Авдіївки і шахти "Бутівка". З протитанкових гранатометів противник обстрілював наших воїнів під Новгородським.

На Приморському напрямку, 82-міліметрові міномети ворог застосовував по позиціях ВСУ неподалік Гнутове. З мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї противник вів вогонь по опорних пунктах поблизу Мар'їнки, а з протитанкових гранатометів - по позиціях під Павлопіль, Богданівкою і Красногорівці. Зі стрілецької зброї та кулеметів великих калібрів противник бив по опорних пунктах морських піхотинців в районі Водяного. Зі стрілецької зброї ворог обстрілював захисників Новоселівки Другий.

Читайте також: Донбас може стати другою зоною відчуження
Читайте також: Так званий суд «ДНР» відправив за грати українського науковця, в якого син-інвалід
Читайте також: За вихідні до лікарні Дніпра було госпіталізовано 6 тяжко поранених військових з Донбасу