Події
4 травня 2017
Криваве полювання: На Черкащині браконьєр перепутав мішень і вбив людину (фото)
Про чоловіка, який помер від вогнепального поранення поліцію сповістили лікарі.
news-image
На Золотоніщині мисливець-браконьєр під час полювання влучив двома пострілами у місцевого жителя. Пораненого чоловіка відвіз у лікарню, а сам зник, повідомляє сектор комунікації поліції в Черкаській області.
Інформує «Є!», з посиланням на vikka.ua.
 
 
Про чоловіка, який помер від вогнепального поранення поліцію сповістили лікарі. Вони повідомили, що тіло 39-річного жителя Золотоноші привіз чоловік на власному автомобілі, а потім зник, пояснивши, що знайшов потерпілого ще живим на узбіччі дороги.
Під час оперативно-розшукових заходів поліцейським вдалося встановити особу вказаного чоловіка та автомобіль, на якому він пересувався. Ним виявився 42-річний житель Києва.
 
Чоловіка довго шукати не довелося: через півтори години він прийшов до поліції і зізнався у вчиненому. Розповів, що приїхав на Черкащину на незаконне полювання. Біля річки в одному із сіл Золотоніського району через тепловізор побачив мішень, що рухається. Здійснив два постріли. Коли під’їхав, то побачив, що влучив у людину. Поклав потерпілого в салон машини та відвіз до лікарні. Від отриманих травм потерпілий помер.
 
Зловмисника затримано, йому оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Триває досудове розслідування.
 
Читайте також: Поліцейські розкрили вбивство в київському хостелі (відео)
Читайте також: У Польщі за останні дні сталося кілька нападів на українців через національність
Читайте також: У зв'язку із Євробаченням у Києві створять новий тип поліції