Суспільство
5 травня 2017
У Запоріжжі батьки «вирубилися» посеред вулиці, поки їхнє немовля плакало (відео)
Чоловік та жінка не реагували на крики малюка.
news-image

У Запоріжжі патрульні полісмени посеред вулиці виявили немовля поруч з фактично непритомними батьками, які лежали на землі, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

Інцидент трапився 3 травня. Поліцейські отримали виклик, що на вулиці Кругова кричить маленька дитина, а її батьки лежать на асфальті та не реагують.

"Прибувши за вказаною адресою виявили чоловіка і жінку які лежали на траві в безпорадному стані на крик дитини і на вимоги патрульних не реагували. На місце викликали лікарів, які оглянули дитину і привели до тями батьків, які від госпіталізації відмовились", - йдеться у повідомленні.

Прес-секретар обласної поліції Запоріжжя Юлія Шеймухова уточнила, що горе-батьки двічі отримували попередження від поліції.

"Коли у відділку поліції отримали офіційне попередження пішли далі собі гуляти. Після чого ми отримали ще один виклик, і лише тоді дитину в них забрали відповідні служби", - написала вона у Facebook.

Обох 26-річних батьків разом з дитиною доправили до Шевченківського ВП та передали інспектору ювенальної превенції. Чи були батьки у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння – не уточнюється.