Україна
5 травня 2017
400-метрова ковбаса і брама з пляшок: у Тернополі стартує фестиваль їжі
На сцені виступатимуть фіналісти Євробачення «Сальто назад», учасники шоу Х-фактор «The Hypnotunez», місцевий колектив Los Colorados та інші.
news-image

Сьогодні, 5 травня, у Тернополі стартує фестиваль локальної їжі та культури «Тернопільська брама», під час якого приготують рекордну 400-метрову ковбасу.

Як повідомили  ZIK організатори, гостей фесту також дивуватимуть 7-метровою брамою зі скляних пляшок і частуватимуть тернопільськими стравами, пише «Є!» .

«Особливу увагу ми приділили оформленню самої локації фестивалю. Будиночки на центральній площі нагадуватимуть гостям живу галерею у вигляді старих пам’яток архітектури, які уже зникли або дуже пошкоджені. Зокрема, на стінах будиночків з’являться вулиця Сагайдачного, старий Залізний вокзал, пам’ятник Міцкевичу», – розповів один з організаторів Руслан Миронов.

Рекордною ковбасою частуватимуть усіх охочих. Окрім того, презентуватимуть новий місцевий напій «Тернівка». Наливка буде двох оригінальних смаків. Організатори фестивалю переконують, що такого ще не пробував ніхто.

«Ми працюємо над створенням позитивного іміджу Тернополя, щоб наше місто було впізнаване на просторах України, щоб сюди їхали туристи», – каже Руслан Миронов.

Триватиме фестиваль три дні на Театральному майдані в центрі міста. На сцені виступатимуть фіналісти Євробачення «Сальто назад», учасники шоу Х-фактор «The Hypnotunez», місцевий колектив Los Colorados та інші. 

Читайте також:У Києві відкрили найбільшу виставку сучасного мистецтва Kyiv Art Week (фото)