Нацбанк: Місія МВФ працюватиме в Україні до 29 січня
В Нацбанку очікують, що за результатами роботи буде підписано оновлений Лист про наміри та Меморандум про економічну та фінансову політику
news-image

На офіційній сторінці Нацбанку України в Фейсбук вказано, що місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) продовжить свою роботу в Україні до 29 січня.

Про це пише Є | Єдність.інфо.

"12 січня 2015 року розпочався третій етап роботи місії Європейського департаменту МВФ для завершення другого перегляду виконання Україною програми "Стенд-бай". Передбачається, що місія працюватиме в Києві до 29 січня", - йдеться в повідомленні.

МВФ та НБУ продовжать обговорення економічної, фіскальної, монетарної та фінансової політики, а також основних аспектів щодо здійснення реформ, передбачених програмою, та спрямованих на подолання кризових явищ в економіці України.

В Нацбанку очікують, що за результатами роботи буде підписано оновлений Лист про наміри та Меморандум про економічну та фінансову політику.

Нагадаємо, що місія МВФ відновила роботу в Україні 8 січня.

Нагадаємо, що за словами аналітиків, Україні загрожує дефолт, якщо держава найближчим часом не отримає додаткове фінансування.

Раніше Міжнародний валютний фонд вирахував у своїй фінансовій допомозі Україні 15 млрд дол. дефіциту, і попередив уряди західних країн, що розрив необхідно заповнити протягом декількох тижнів, аби уникнути фінансового краху України.