Війна
6 травня 2017
Троє бійців АТО поранені з початку доби, - штаб
В районі Водяного активно діяли ворожі снайпери.
news-image

З початку доби ворог 19 разів відкривав вогонь по опорних пунктах сил АТО, троє військовослужбовців отримали поранення.
Інформує «Є!», з посиланням на censor.net.ua.

На Донецькому напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм противник накривав захисників Луганського, а з мінометів калібру 82-мм і великокаліберних кулеметів бив по захисникам Верхньоторецька і Авдіївки. По опорних пунктах наших військ поблизу шахти "Бутівка", Кам'янки та Зайцеве ворог бив з протитанкових гранатометів і кулеметів великих калібрів. Поблизу Зайцеве діяли ворожі снайпери.

На Приморському напрямку, 120-міліметрові міномети і стрілецька зброя ворог застосовував по позиціях біля Широкино, а гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети - по опорних пунктах поблизу Павлопіль і Мар'їнки. В районі Водяного активно діяли ворожі снайпери.

На Луганському напрямку, з мінометів калібру 120-мм підрозділи російсько-окупаційних військ били по позиціях поблизу Кримського. З 120-міліметрових мінометів і автоматичних гранатометів ворог накривав опорні пункти неподалік Новозванівка. З протитанкових гранатометів противник вів вогонь по позиціях в районі Троїцького і Новоалександровки, а стрілецька зброя застосовував по опорних пунктах в районі Станиці Луганській.

Читайте також: Парасюк пожалівся, що до будинку його батьків приїхали журналісти каналу Ахметова
Читайте також: Відпочинок на мільйон: журналіст показав відпустку Гонтаревої на Мальдівах, якої немає в декларації (фото, відео)