Спорт
10 травня 2017
Не завершувати кар'єру поразкою: легенда боксу хоче побачити реванш Кличка з Джошуа
Легендарний боксер також заявив, що залишився в захваті від бою Кличка і Джошуа.
news-image

Колишній абсолютний чемпіон світу Евандер Холіфілд заявив, що хотів би побачити реванш між Володимиром Кличком і Ентоні Джошуа.

Про це пише «Є!» з посиланням на Апостроф.

"Звичайно, я хочу побачити реванш. Але все залежить від Володимира, чи буде він задоволений тим, чого досяг. Кличко точно не повинен відчувати себе переможеним, але тим не менш бій він не виграв. Він не отримав те, що хотів. Тому виникає питання: "Він хоче завершити свою кар'єру поразкою?", - наводить слова Холіфілда "Братство Кличко" з посиланням на Sport Bild.

Легендарний боксер також заявив, що залишився в захваті від бою Кличка і Джошуа: 

"Кличко показав, що він великий боєць. Тому цей поєдинок був важливий. Бій на стадіоні "Уемблі" напевно увійде в історію, як один з найвеличніших поєдинків. Це був безперечно найкращий бій в суперважкій вазі в останні десять-п'ятнадцять років. Мабуть, це найкращий бій, який я коли-небудь бачив у виконанні Кличка. Я бачив все у Володимира - серце і мужність - в бою з дуже сильним суперником".

Нагадаємо, бій Кличка і Джошуа відбувся на "Уемблі" 29 квітня. Британський боксер здобув перемогу технічним нокаутом в одинадцятому раунді.