Політика
10 травня 2017
Вадим Рабінович: «У нас в країні будь-який успішний бізнес знаходиться під загрозою рейдерства»
Політик стверджує, що люди скаржаться на те, що рейдерів покриває прокуратура.
news-image

Рейдерство заважає розвитку бізнесу в Україні. Про це заявив в прямому ефірі програми «Вечірній прайм» на телеканалі «112 Україна» народний депутат і лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»
На питання ведучих в студії, які проблеми політик вирішував останнім часом, Вадим Рабінович відповів наступне.

«Я останні два дні займався боротьбою з рейдерством, яке не дає піднятися бізнесу. Будь-який успішний бізнес захоплюють якісь люди, прикриваючись нібито законністю дій », - говорить парламентарій.

За словами лідера партії «За життя», до нього звернулися виборці зі скаргою на бездіяльність прокуратури.

«Є такий Сергій Зінченко. Він побудував успішний агропромисловий комплекс. У нього рейдери просто відібрали фірму і вбили його самого. Я вивчив це питання, і, ви знаєте, це жах. Півтора року справа лежить у Луценка (генпрокурор. - ред.) і Сторожука (перший заступник генпрокурора. - ред.) у Генеральній прокуратурі, не рухається з місця», - обурюється Вадим Рабінович.

Політик каже, що люди скаржаться на те, що рейдерів покриває прокуратура.

«Я не вірю, що Луценко і Сторожук покривають це рейдерство, тому я написав депутатський запит до правоохоронних органів з проханням негайно розібратися. Якщо в країні можна прийти і просто захопити будь-який магазин, агрофірму, то, напевно, так працювати не можна», - резюмує народний депутат.

Нагадаємо, Вадим Рабінович закликає до дострокових парламентських виборів, щоб вирішити політичну і економічну кризу в країні.

Читайте також: Головна люстраторка України заявила про цілковиту чистоту влади
Читайте також: В ОУН після погрому штабу хочуть відставки Авакова