Події
12 січня 2015
В Голосіївському районі було затримано 41-річного громадянина за незаконнезаволодіння автомобілем «Деу Сенс» .
До чергової частини Голосіївського РУ ГУМВС України в місті Києві звернувся киянин, який працює водієм таксі, з заявою про те, що невстановлена особа під погрозою фізичного насильства заволоділа його автомобілем марки «Деу Сенс».
news-image

В ході опитування заявника було встановлено, що під час роботи йому на телефон від диспетчера таксі надійшло повідомлення про те, що громадяни замовили автомобіль таксі на адресу м. Київ, вул. Вільямса. Про це повідомляєЄ l Єдність.інфо із посиланням на прес-службу ГУМВС у м.Києві.

Через декілька хвилин, коли водій таксі прибув до зазначеної адреси, до автомобіля на переднє сидіння сів чоловік віком 40-45 років, одягнутий у камуфляжний одяг, на заднє сидіння сіла жінка з двома малолітніми дітьми. По прибуттю до потрібного будинку на пр-ті А. Глушкова в м. Києві, жінка з дітьми вийшли, а чоловік залишився, та, погрожуючи застосуванням фізичного насильства, заволодів автомобілем таксиста.

Наступного дня, в ході проведення оперативно-технічних заходів, приблизно о 14.00 годині працівниками Голосіївського районного управління за підозрою у вчиненні вказаного кримінального правопорушення було затримано громадянина 1975 року народження.

Слідчим відділом Голосіївського райуправління зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом), та затримано за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Також у підозрюваного було проведено огляд за місцем проживання, у ході якого було виявлено та вилучено ручний гранатомет РПР-26 ОП