Політика
11 травня 2017
Клімкін зустрівся з Трампом
В зустрічі також взяв участь посол України в США Валерій Чалий.
news-image

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін у Білому домі обговорив з президентом Дональдом Трампом подальшу підтримку України з боку США. Про це повідомляє Посольство України в США, передає «Є!» із посиланням на ВВС.

Перед цим відбулася зустріч глави українського МЗС із віце-президентом США Майклом Пенсом, на якій сторони детально обговорили розвиток ситуації на Донбасі, йдеться в повідомленні.

У посольстві України в США розповіли, що Павло Клімкін подякував за незмінну позицію адміністрації США в підтримці територіальної цілісності України та протидії російській агресії

В зустрічах також взяв участь посол України в США Валерій Чалий.

Напередодні з Дональдом Трампом у Вашингтоні зустрівся міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров. На зустрічі, за словами пана Лаврова, не обговорювали санкції США проти Росії через події в Україні.

Також було погоджено зустріч Дональда Трампа з президентом Росії Володимиром Путіним у липні під час саміту "Великої двадцятки", додали в МЗС Росії.

Це перші переговори на найвищому рівні між паном Трампом і представником російського керівництва після того, як він став президентом. Місяць тому держсекретар США Рекс Тіллерсон був із візитом у Путіна.

Читайте також: У Києві злочинці вимагали 1,3 млн дол «для Луценка» (фото)
Читайте також: В останній робочий день Гонтарева провела нараду з топ-менеджерами найбільших банків та похвалилася досягненнями на посаді
Читайте також: Курс валют на 11 травня