Представник Болгарії на Євробаченні-2017 виступав в окупованому Криму (відео)
Крістіан Костов виступав у "Артеку" 1 червня 2014 року.
news-image

У мережі з'явилося відео з виступом представника Болгарії на Євробаченні-2017 Крістіана Костова в "Артеку" у Криму 1 червня 2014 року, передає «Є!» із посиланням на УП.

17-річний музикант має представляє Болгарію у другому півфінал Євробачення 11 травня з піснею "Beautiful Mess".   Костов брав участь у російському конкурсі "Голос. Діти" у 2014 році, де його наставником був переможець Євробачення-2008 Діма Білан.

У серпні 2015 року Крістіан повернувся з Росії у Болгарію, щоб взяти участь в четвертому сезоні шоу "X-Фактор".

Нагадаємо, за виступ в анексованому Криму у червні 2015 року СБУ на три роки заборонило в'їзд російській співачці Юлії Самойловій, яку Перший канал обрав представницею на Євробаченні-2017 від Росії.  Замість Євробачення Самойлова цьогоріч виступала в окупованому Криму на травневі.

Крім того, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявляв, що СБУ перевірить й інших закордонних виконавців, які могли порушити закон, виступаючи на окупованих територіях або в анексованому Криму. Тоді під підозру потрапила представниця Вірменії Артсвік Арутюнян, яка часто виступає у Москві. Проте вірменська сторона поспішила заперечити, що їхня учасниця давала концерти на окупованому півострові.