Суспільство
11 травня 2017
Марина Порошенко розповіла про найулюбленішу страву президента (відео)
Петро Олексійович вдома харчами не перебирає.
news-image

Перша леді Марина Порошенко розповіла про найулюбленішу страву свого чоловіка та свою найулюбленішу музичну виконавицю. А ще жінка Петра Порошенка пояснила, чому вона – "жорстока мати", хоча в їхній родині й панує демократія. 55-річна Марина дала інтерв’ю та відповіла на бліц-питання "5 каналу", передає «Є!» із посиланням на Таблоїд.

"Інститут першої леді… я також хочу, щоби їм пишалися люди, і він об’єднував людей, і коли вони говорили: "А в нас класна перша леді" – це незалежно від прізвища", - відповіла дружина Порошенка на запитання щодо причин її рішення бути публічною.

Пані Марина назвала й найулюбленішу страву свого чоловіка. Виявляється, Петро Олексійович вдома харчами не перебирає:  це домашня котлета з гречаною кашею.

"Моя найулюбленіша співачка – це Onuka… Вона космічна", - розказала  Марина Порошенко, а ще підтвердила, що їсть цукерки "Roshen".

Зі слів пані Марини, у їхній із Петром родині – демократія, і їхні діти можуть говорити все, що вважають за потрібне.

"Мені іноді кажуть, що я жорстока мати. Тому що я не даю своїм дітям можливості відпочивати. Але я кажу: для того, щоб нічого не робити, я їм не потрібна. Вони це зроблять і без мене", - зазначила вона.

Першій леді дали подивитися відео, записане з її чоловіком із нагоди 8-го березня, в якому президент говорить про любов до неї. Пані Марина запевнила, що це дуже зворушливо.

"Перша річ – це любов. І, повірте мені, мені дуже пощастило, бо я знаю, що це таке. От я, коли мені було 18 років, як полюбив Марину, в 18 років ми одружилися і так уже… це скільки пройшло, 33 роки разом, і кожен ранок я дякую Богу за те, що він послав мені таку найулюбленішу мою жінку", - сказав тоді Порошенко.

Як відомо, в Петра та Марини четверо дітей: Олексій, Михайло, Олександра та Євгенія.