Події
13 травня 2017
Матіос представив нового військового прокурора сил АТО
Під час представлення Матіос відзначив, що Сенюк має достатній досвід роботи у військовій прокуратурі регіонального рівня.
news-image

Новим військовим прокурором сил АТО призначено полковника юстиції Олега Сенюка, який до цього очолював військову прокуратуру Західного регіону України.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Як повідомляє Управління зв’язків з громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури, вчора, 12 травня, у Краматорську заступник генпрокурора – головний військовий прокурор Анатолій Матіос представив нового військового прокурора сил АТО Сенюка. Під час представлення Матіос відзначив, що Сенюк має достатній досвід роботи у військовій прокуратурі регіонального рівня, тому забезпечить ефективну взаємодію з усіма відомствами зони АТО.

Після представлення відбулась розширена нарада представників силових відомств Донецької і Луганської областей - Антитерористичного центру, Служби безпеки України, Нацполіції, прокуратури, Держслужби з надзвичайних ситуацій. Учасники наради обговорили питання взаємодії силових структур в умовах бойових дій. Сенюк народився 25 травня 1979 року. Закінчив Львівський національний університет ім. Івана Франка. Працював на різних посадах в органах прокуратури у Львові та Києві. Військову прокуратуру Західного регіону очолював з 24 березня 2015 року.


Читайте також: Апеляційний суд дав добро на арешт заступника Кернеса