Україна
14 травня 2017
«Я б не радив показувати свій зад співкамерникам», - Аваков повідомив про затримання журналіста, який зіпсував виступ Джамали (фото)
Під час виступу нашої Джамали, з його слів - він вирішив реалізувати своє хобі.
news-image

Віталій Седюк оголив сідниці на камеру під час трансляції пісні Джамали на Євробаченні-2017.
Журналіста Віталія Седюка, який показав сідниці під час прямої трансляції виступу Джамали на Євробаченні відправили за ґрати, інформує «Є!». Про його затримання повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в Фейсбуці.

"У відповідь на запити з приводу ідіота, оголивши свій зад перед 200 мільйонами телеглядачів. Седюк - український громадянин. Під час виступу нашої Джамали, з його слів - він вирішив реалізувати своє хобі, так як" неофіційно працює провокуючим журналістом ". Був затриманий охороною конкурсу, за участю поліції - чинив опір при затриманні. В порядку ст.208 КПК України затримано на 72 години до суду, який обере йому завтра запобіжний захід за статтею 296 ч.3 (хуліганство з обтяжуючими) - від штрафу до п'яти років позбавлення волі . А поки цей поз ор країни, зможе реалізовувати своє "хобі" в тюремній камері ізолятора тимчасового тримання. Правда, показувати зад тамтешнім мешканцям, насолоджуючись своїм "хобі" - я б йому не радив ", - пише міністр.
Читайте також: Виступ Джамали на Євробаченні затьмарили голі сідниці (фото)