Суспільство
15 травня 2017
Седюк пояснив, чому оголився на сцені Євробачення
Пранкер розповів, чому вирішив оголитися саме під час виступу Джамали.
news-image

Український пранкер Віталій Седюк назвав свій зухвалий вчинок на сцені Євробачення "актом власної творчості". Про це він заявив під час засідання Дніпровського районного суду Києва, передає «Є!» з посиланням на УНІАН.

Пранкер заявив, що це був "акт власної творчості".

"Мені вдалося увійти на територію "Євробачення" без акредитації, без запрошення. Коли я опинився на сцені я вирішив вчинити епатажну витівку, яка б запам'яталася", - заявив Седюк.

Він нагадав, що намагався вчинити подібну витівку у Лос-Анджелесі у 2013 році. Седюк заявив, що він "патріот у розумних межах".

На запитання, чому він оголився на виступі Джамали, а не іншого артиста, Седюк сказав, що співачка була однією з небагатьох, хто виступав на малій сцені.

А до великої сцени він не мав доступу.

Як повідомлялося, під час виступу Джамали Седюк вибіг на сцену й оголив сідниці. Цю витівку було показано у прямому ефірі фіналу Євробачення-2017. Охорона швидко зреагувала й забрала Седюка зі сцени.  Згодом Аваков написав, що хулігана Седюка зі сцени Євробачення відправили в СІЗО.

Читайте також:Винуватець має понести відповідальність: в оргкомітеті Євробачення-2017 прокоментували конфуз із голими сідницями Седюка


Читайте також:Грандіозне видовище: як зустріли переможця Євробачення-2017 на батьківщині (фото)