Бразильські авіакомпанії планують використовувати селфі замість паспорта
Використовуючи технологію розпізнавання осіб, авіакомпанія заощадить час пасажирам, яким не доведеться вводити свої паспортні дані.
news-image

Бразильська авіакомпанія Gol Linhas Aéreas Inteligentes створила мобільний додаток, яке дозволить пасажирам реєструватися на її рейси з допомогою власної фотографії, зробленої на телефон, - Селфі.
Інформує «Є!», з посиланням на censor.net.ua.
Як повідомляється, під час запуску програми Gol Selfie Check-In намічений на червень 2017 року. У Gol стверджують, що вона не має аналогів в світі.
Передбачається, що, використовуючи технологію розпізнавання осіб, авіакомпанія заощадить час пасажирам, яким не доведеться вводити свої паспортні дані. За даними американського перевізника Delta Air Lines, який виступає партнером Gol, додаток підійде пасажирам, які подорожують і всередині Бразилії, і за її межі.
Ще один нестандартний канал реєстрації на рейс, який використовує Gol, - особисті повідомлення в Twitter. Як стверджує сам перевізник, він стоїть біля витоків розвитку мобільної реєстрації.
Авіакомпанія Gol Transportes Aéreos Inteligentes працює з 2001 року. За даними на квітень 2017 року, в її парку значилися 120 узкофюзеляжних літаків Boeing 737-700 / 800. У авіакомпанії підписано інтерлайн-угоду з "Аерофлотом", "Міжнародними авіалініями України", airBaltic і Air Moldova.

Читайте також: До уваги подорожуючих! Аеропорт «Київ» (Жуляни) буде закрито
Читайте також: Розслідування по MH17 перейшло до найважчого етапу