Події
17 травня 2017
На Одещині хулігани пошкодили стенд зі світлинами «Небесної сотні» (фото)
Пам’ятні знаки учасникам АТО, загиблим при виконанні службових обов’язків міліціонерам, ліквідаторам аварії на ЧАЕС та воїнам-афганцям, які розташовані в даному сквері, пошкоджень не мають.
news-image

В сквері Слави в місті Подільску, що на Одещині, пошкоджено стенд із фотографіями осіб, які трагічно загинули під час революції Гідності, передає «Є!» із посиланням на Подільський відділ поліції.

Про пошкодження сьогодні повідомив до поліції місцевий мешканець.

„При огляді місця події було встановлено, що пам’ятні знаки учасникам АТО, загиблим при виконанні службових обов’язків міліціонерам, ліквідаторам аварії на ЧАЕС та воїнам-афганцям, які розташовані в даному сквері, ніяких пошкоджень не мають. На землі знаходився пластиковий плакат із зображенням героїв „Небесної сотні”, він мав механічні пошкодження,- прокоментував подію начальник Подільського ВП Микола Піщанський.

Зараз поліцейські вживають заходів, аби встановити осіб, які зіпсували кріплення на стенді, внаслідок чого плакат опинився на землі.

Комунальні служби міста ремонтують поламану металеву конструкцію.

Відомості про дану подію внесено до ЄРДР за ч.1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років. 

Читайте також: У Києві розпочався конкурс дебютантів Віденського балу