Події
17 травня 2017
Марихуана та екстазі «допомагали керувати» чоловікові приватним підприємством на Київщині
Під час проведення огляду тимчасового місця проживання підприємця столичні правоохоронці виявили 2080 таблеток яскраво-помаранчевого кольору .
news-image

У Києві правоохоронці виявили вдома у директора приватного підприємства 2 тисячі пігулок наркотичної речовини екстазі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва, інформує «Є!».

У повідомлені відзначають, що Київська місцева прокуратура №6 повідомила про підозру 59-річного директора приватного підприємства, який незаконно зберігав психотропні речовини та канабіс у особливо великих розмірах.

«Під час проведення огляду тимчасового місця проживання підприємця столичні правоохоронці виявили 2080 таблеток яскраво-помаранчевого кольору та подрібнену речовину рослинного походження зелено-коричневого кольору, схожі на психотропні та наркотичні засоби, які останній зберігав нібито для занять фітнесом», – повідомляють в прокуратурі.

Пізніше експертиза вилучених речовин підтвердила, що таблетки містять психотропну речовину МДМА (3,4 метилендіоксиметамфетамін) масою 329,97 г, що є особливо великим розміром, а рослинна речовина масою майже 340 г, в перерахунку на суху речовину, є особливо небезпечним наркотичним засобом канабіс.

У середу, 17 травня, суд обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі понад 480 тис. гривень. Дії чоловіка кваліфіковані за ч. 3 ст. 307 КК України. 

Читайте також: Поліція провела спецоперацію у Мар'їнці: затримано 5 підозрюваних
Читайте також: В Слов'янську поліція спалила 20 кілограм марихуани (фото)