Події
17 травня 2017
На Одещині самолікування батьками ошпареної кип'ятком дитини призвело до смерті
Коли дівчинку все ж доставили в лікарню, було вже надто пізно.
news-image

В Одесі правоохоронці порушили кримінальну справу проти подружжя, які не звернулися до лікарні, коли їх дворічна дочка обшпарити окропом.

Інформує «Є!», з посиланням на facenews.ua.

Дівчинка отримала опік на половину тіла, а батьки замість того, щоб мчати в лікарню, вирішили лікувати дитину пантенолом і тим, що радили родичі і друзі. Таке лікування тривало довгих 16 днів, які стали для дитини фатальними. Про це повідомила волонтер Катерина Ножевнікова.

Коли дівчинку все ж доставили в лікарню, було вже надто пізно: лікарі кілька днів боролися за життя дитини, але не змогли врятувати після такого зволікання.

«16 днів назад дитини обварили окропом (випадково звичайно ж, але ...) і 16 днів, її батьки лікували Аннушка будинку ... пантенолом і тим, що« порадили »... Аня в дуже важкому стані ... Навіть лікарі , які багато чого бачили, просто втратили дар мови ... Марія, наш доктор педіатр і анестезіолог, стояла з таким обличчям ... я не бачила її такою ще. Сепсис, неврологічні зміни ... дитини привезли практично вже холодного », - написала волонтер.
Читайте також: 9-річний син журналіста Сущенка написав лист-прохання Путіну
Читайте також: Смертельна бійка у нічному клубі Києва: з'явилося відео