Київ
19 травня 2017
Віталій Кличко: «Для побудови нової сучасної розв’язки на Шулявці необхідно демонтувати лише частину будівлі заводу «Більшовик»
Проект передбачає знесення лише частини корпусу, адже потрібно облаштувати правий поворот для авто, які їдуть з боку Святошина.
news-image

Для побудови нової сучасної розв’язки на Шулявці необхідно демонтувати лише частину будівлі заводу «Більшовик». І ми сподіваємося, що уряд підтримає наш проект і дасть свою згоду на демонтаж, адже ухвалювати рішення про знесення – у компетенції Кабміну. Про це в ефірі телеканалу «NewsOne» заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на КМДА.

«Розв’язка була побудована у 60-ті роки минулого століття, і ми знаємо, що міст, Шулявський шляхопровід давно потребує реконструкції, адже ми отримали дорожню інфраструктуру столиці у критичному стані, у яку багато років не вкладалися кошти. Реконструкцію ми розпочнемо вже цього року, - наголосив Віталій Кличко. - Ми не будемо повністю зносити будівлю заводу «Більшовик» на Шулявці. Проект передбачає знесення лише частини корпусу, адже нам потрібно облаштувати правий поворот для авто, які їдуть з боку Святошина. Ми хочемо зробити сучасну та зручну розв’язку, тому частину будівлі нам доведеться демонтувати», - підкреслив мер столиці.

Він додав, що рішення щодо знесення будівлі заводу «Більшовик» має ухвалювати Кабмін.

«І ми сподіваємося, що Кабінет міністрів підтримає наш проект, щоби ми могли розвивати інфраструктуру Києва», - зазначив Віталій Кличко.

Читайте також:Київ підписав Меморандум про співпрацю з Китайським Консорціумом

Читайте також:З 19 по 21 травня в Києві частково обмежать рух транспорту на Одеській площі