Суспільство
22 травня 2017
Жителя Авдіївки обікрали робітники, які мали відремонтувати постраждалий будинок на кошти благодійників – ЗМІ
В Авдіївці будинки відновлюють на кошти благодійних організацій.
news-image

Українські робітники, яких благодійна організація надіслала до жителя Авдіївки для ремонту постраждалого від обстрілів донецьких бойовиків будинку, вкрали у нього весь інструмент. Про це повідомляє телеканал новин "24", передає «Є!».

За оцінками потерпілого Сергія, сума збитків становить майже 40 тис. грн.

Міліція не сильно ворушиться. Я в міліцію навіть паспорт привіз цього хлопця, який обікрав мене. Свідка привіз, номери телефонів, повністю всі дані про людину надав, – розповів він, зазначивши, що поліція не поспішає

За його словами, надання благодійної допомоги для ремонту будинку, в який влучила ракета установки "Град", він домагався протягом півроку. Благодійники виділили 400 тис. грн, а робочих надіслали з числа місцевих жителів.

Будинок, де живе Сергій, розташований близько до зони бойових дій, тому ремонт він робити не поспішає. Після загибелі матері і смерті батька від інсульту він змушений виховувати не лише маленького сина, але й молодшого брата-підлітка.

Авдіївка – місто в центральній частині Донецької області, розташоване на кордоні з окупованим Донецьком і підконтрольне уряду України. Авдіївка постійно зазнає обстрілів з боку проросійських бойовиків.